eGym
Een complete work-out in 30 minuten

Efficiënt en met een minimaal risico op blessures je spierkracht en conditie verbeteren? Kom naar Gym Tonic in Reet/Rumst voor work-outs op eGym! 

Wat is eGym?

eGym is een vorm van fitness waarbij je oefeningen doet op acht innovatieve en volautomatische toestellen. Je eGym-coach voert eenmalig je persoonlijke gegevens in de toestellen in, en stelt ze voor jou op maat af. Die informatie slaat hij op je persoonlijke Gym Tonic-armband op.

Als je start met een eGym-sessie, ga je naar een toestel en scan je je armband. Het toestel geeft je instructies en zorgt ervoor dat je in de ideale houding en met de juiste gewichten de oefening uitvoert. Zo voorkom je een foute uitvoering en blessures.

 

Elke deelnemer wisselt op hetzelfde moment van toestel. Dus betekent eGym dat je fitnest zonder wachttijden. Je krijgt een complete work-out in 30 minuten!

Voor wie is eGym bedoeld?

Voor iedereen die resultaatgericht wil fitnessen met een minimale tijdsbesteding (2 x 30 minuten per week) en met de garantie op correct uitgevoerde oefeningen om zo blessures te voorkomen.

 

Welke resultaten bereik je met eGym?

eGym maakt je vitaal en fit. Na zes trainingen doe je een krachttest en evalueren we je vorderingen. Op basis daarvan passen we je trainingsprogramma aan, zodat jij je nieuwe doelstellingen kunt bereiken. We herhalen deze evaluatie om de zes trainingen gedurende je hele programma.

 

Wie zijn de trainers?

[namen invoegen met link naar profielpagina]

 

Wanneer zijn de eGym-trainingen?

Je kiest helemaal zelf wanneer je komt trainen. Reserveren is niet nodig!

 

Maak kennis met eGym bij Gym Tonic in Reet/Rumst

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Meer info premium resultaatprogramma

Op zoek naar een EFFECTief afslankprogramma?