Gym Tonic:
véél meer dan fitness!

Individueel of in groep sporten in een bruisende omgeving, mét persoonlijke én professionele begeleiding? Daarvoor ga je naar Gym Tonic sport- en gezondheidscentrum in Reet/Rumst.

Onze club

Inkom

Outdoor zone

Zonneterras

Bar en Lounge

eGym en cardio

Functionele ruimte en PT zone

Groepslessenzaal

Sanitair en kleedkamers

Thermen en Wellness

Krachttraining

Therapieruimtes

Groepspraktijk 4Effect

Gelijkvloers

Individueel of samen in beweging komen én genieten van de gezonde buitenlucht? Dat kan op onze OUTdoor zone in kunstgras. In de zomermaanden organiseren we zoveel mogelijk groepslessen in de gezonde buitenlucht met prachtig zicht op de Reetse velden.

Samen met je sportvrienden- en vriendinnen genieten van een borrel & babbel na het sporten in de zon? Dat kan bij mooi weer op ons gezellig zonneterras!

Steeds een persoonlijke welkom mét de glimlach wanneer je bij Gym Tonic binnenkomt! Je scant je Gym Tonic armband en je ontvangt bij elk bezoek een sleutel voor een locker in de kleedkamers en 2 handdoeken, zowel om te sporten als om nadien te douchen of om de thermen en wellness te gebruiken.

In onze gezellige clubbar en -lounge bieden we een ruim assortiment aan koude en warme dranken aan. Dagelijks liggen er ook verschillende kranten en magazines voor je klaar. Er is wifi in de hele club.

Verbeter je kracht en conditie op onze volautomatisch op onze eGYM en cardiotoestellen. De toestellen worden naar jouw doelstelling & mogelijkheden ingesteld. Je scant je Gym Tonic armband en je persoonlijk programma wordt geladen. Op onze state-of-the-art cardio-apparatuur vliegt de tijd voorbij dankzij de talrijke entertainmentmogelijkheden (netflix – TV – social media – virtual active – …)

Werken aan je stabiliteit, coördinatie, flexibiliteit & lenigheid door middel van je eigen lichaam en aangevuld met allerhande losse materialen? Dat kan op onze functionele zone. Op onze aparte personal training zone word je 1-op-1 begeleid door ons team van personal trainers.

Samen sporten is zoveel leuker dan alleen! In onze groepslessenzaal wordt een ruim aanbod aan groepslessen gegeven, zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend. De zaal is voorzien van een speciale sportvloer en aparte airco, verwarming en ventilatie.

Individuele douches, douchegel, tissues, haardrogers,… wij voorzien alle comfort zodat jij na afloop van je training weer helemaal fris & monter bent!

Op het gelijkvloers 2 therapieruimtes voor kinesitherapie, voedingsbegeleiding en mental- en performance training.

In onze thermen en wellness ruimte vind je onze bio-sauna, finse sauna, hammam en infraroodcabine. Er is ook een relaxruimte met ligzetels, een ruim aanbod aan magazines en rustgevende achtergrondmuziek.

1e verdieping

Op onze mezzannine een uitgebreid aanbod aan conventionele krachtappartuur met steekgewichten en losse halters tot 45 kg. Ook een losse benchpress en squatrek maakt deel uit van het aanbod.

Wachtzaal en therapieruimtes voor onze kinesitherapeuten & osteopaat, alsook een multifunctioneel lokaal waar o.a cursussen en workshops van onze 4Effect Academy worden gegeven.

Ons team

Ann Van den Rijn

Bezielster & Zaakvoerster van Gym Tonic, 4Effect & Effect4Business

Sandy Van Horen

Eilandhoofd Onthaal, ledenadministratie & -service

Groepslesgeefster

Dries Verrept

Eilandhoofd individueel sporten

Personal Trainer

Lynn Vandeperre

Eilandhoofd sporten in groep

Groepslesgeefster

Bert Deloose

Medewerker coaching,
training & onthaal

Silke Cherlet

Medewerkster coaching,
training & onthaal

Jef Lauwers

Medewerker coaching,
training & onthaal

Sarah Bruwiere

Medewerkster coaching,
training & onthaal

Sander Peeters

Medewerker coaching, training & lesgever spinning

Thelma Vanderkaa

Medewerkster onthaal & ledenservice

Nadia Lefever

Medewerkster onthaal & ledenservice, groepslesgeefster

Ann Heylen

Vliegende medewerkster onthaal & ledenservice

Fatima El Guili

Schoonmaakster

Ludwig Van Bosch

Lesgever spinning

Carine Antonissen

Lesgeefster pilates

Isha Peeters

Lesgeefster Body Combat


Chrissy Deckers

Lesgeefster Body Pump &
Power UP

Joeri Roelandt

Lesgever yoga, meditatie & mindfullness

Frank Van Campenhout

Lesgever spinning

Krystel Dries

Lesgeefster tabata en body combat

Gym Tonic app

GymTonic leden app

Gym Tonic begeleidt jou altijd én overal!

Het is al bijna 20 jaar onze missie mensen zoals jij in beweging te zetten, maar ze ook in beweging te houden én een stevige houvast te geven om gewenste & duurzame resultaten te behalen. Dit steeds vanuit een totaalaanpak én in een bruisende & familiale omgeving.

 

Bij Gym Tonic kan je zeker zijn van een innovatieve aanpak én geloof in een beweeglijke integratie van technologie en digitalisering. Dat in combinatie met persoonlijke begeleiding en advies op maat.

 

Met de nieuwe Gym Tonic leden app gaan we voor jou nog een stapje verder én bouwen we met een blik op de toekomst voort aan een future-proof aanbod, zowel INdoor, OUTdoor als ONline.

 

De nieuwe Gym Tonic leden app combineert de mogelijkheden van de vorige Gym Tonic app, met die van de eGYM app, en is aangevuld met nog heel wat nieuwigheden. Ontdek hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief