Fitness met begeleiding én een persoonlijk sportplan
Een persoonlijk sportplan én de begeleiding van een coach van Gym Tonic. Dat is de snelste weg naar een fitter, gezonder en slanker lichaam.

Wil je doelgericht werken aan een fitter, gezonder en slanker lichaam? 

Dan is fitnessen met begeleiding op basis van een persoonlijk sportplan wat jij nodig hebt. 

 

De doordachte totaalaanpak van Gym Tonic is jouw garantie op een duurzaam resultaat en veel plezier tijdens je fitnesssessies. Zo is sporten geen opgave maar pure fun!

 

Afsprakensysteem voor een optimaal effect

Goed begonnen is half gewonnen. Met ons afsprakensysteem maak je een vliegende start en krijg je de houvast die je nodig hebt om resultaten te behalen én behouden.

 

Ons afsprakensysteem houdt in dat je op regelmatige basis een afspraak hebt met je sportcoach. Concreet:

 

– Je eerste drie sportsessies

De eerste drie keer fitness je met begeleiding van je sportcoach. Zo ben je zeker dat je de oefeningen juist en op correct ingestelde toestellen uitvoert. En dat je op een zo efficiënt mogelijke manier je persoonlijke sportplan in de praktijk brengt. De enthousiaste aanmoedigingen en tips van je coach krijg je er zomaar bij.

 

– Na tien of twaalf weken

Afhankelijk van je sportplan ga je na tien of twaalf weken met je sportcoach rond de tafel zitten om je persoonlijke sportplan, behoeften en progressie te evalueren. Als dat nodig is, krijg je extra begeleiding. Je coach kan je sportplan aanpassen zodat je nieuwe doelen bereikt. Tijdens je lidmaatschap blijven we jouw vorderingen om de tien tot twaalf weken evalueren.

 

Jouw persoonlijke sportplan: in vier stappen naar succes

Het unieke afsprakensysteem maakt Gym Tonic echt onderscheidend. Het loopt bovendien als een rode draad door je persoonlijke sportplan. In vier fases streven we samen naar een fitter, gezonder en slanker lichaam. 

 

1. De startfase

Tijdens de startfase integreer je sport in je dagelijkse leven. Deze fase omvat:

een inleidingsgesprek waarin we je doelen en verwachtingen bepalen en je sportieve en medische geschiedenis in kaart brengen

een functioneel assessment om de sterke en minder sterke schakels van je lichaam te bepalen en spieronevenwichten te ontdekken

drie fitnesssessies onder begeleiding van je sportcoach


2. De visuele fase

In deze fase zie je de eerste resultaten van je inspanningen en begin je je fitter, gezonder en vitaler te voelen. Deze fase omvat:

een evaluatie en eventuele aanpassing van je persoonlijke sportplan na tien of twaalf weken

advies op maat voor een duurzaam resultaat en blijvend plezier


3. De resultaatfase

Om je resultaten te behouden en nieuwe doelen te bereiken, zetten we in deze fase in op variatie in je sportplan. Deze fase omvat:

individueel advies tijdens opvolgmomenten

de bespreking van andere sport- en bewegingsmogelijkheden, zoals een-op-eentraining of groepslessen


4. De succesfase

Sporten en bewegen maken nu deel uit van je levensstijl. Je voelt je helemaal thuis bij Gym Tonic en hebt de fysieke en mentale behoefte om te sporten. Je krijgt tips en advies van onze coaches om binnen en buiten ons sport- en gezondheidscentrum actief te zijn en sportief plezier te blijven ervaren. Bovendien helpen we jou om je kennis rond fitheid en gezondheid te verruimen dankzij de workshops en cursussen van onze 4Effect Academy.


Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Meer info premium resultaatprogramma

Op zoek naar een EFFECTief afslankprogramma?