Afslanken met PS Food & Lifestyle

Ontdek de sleutel tot blijvend resultaat

Wat houdt het programma in?

Tijdens het afslankprogramma met PS Food & Lifestyle word je persoonlijk begeleid door een voedingscoach. Samen ga je op weg naar een gezond, gevarieerd & lekker voedingspatroon. We leggen de nadruk op een koolhydraatarm en eiwitrijk voedingspatroon om op een gezonde manier gewicht te verliezen, met behoud van spiermassa. Je ontvangt van je coach handige weekmenu’s en een voedingsplan op maat, ondersteund met de PS Food & Lifestyle app. We volgen je vorderingen & lichaamssamenstelling in de eerste fase wekelijks op zodat je een stevige houvast hebt. Wanneer je meer gevorderd bent in het programma, spreiden we de opvolgmomenten verder. We gaan samen voor duurzaam resultaat, dus volgen je zelfs na het bereiken van je ‘ideale’ gewicht nog 1 jaar verder op.

Voor wie is het programma bedoeld?

Voor iedereen die op een duurzame manier gewicht wil verliezen & op weg wil naar een betere lichaamssamenstelling. Het programma is ook uiterst geschikt voor iedereen die een stevige en duidelijke houvast zoekt om gezonder te eten en toch nog voldoende te genieten, samen met familie & vrienden.

Welke resultaten bereik je met het programma?

Je krijgt een beter inzicht in je eigen gedrag omtrent voedingsgewoontes en je ontvangt duidelijke tools om je gedrag aan te passen in de goede richting. Je verliest gewicht, met behoud van spiermassa, waardoor je gewicht stabieler zal blijven op lange termijn. Je zal meer energie ervaren. Je zal je beter in je vel voelen. Je zal geen jo-jo effect ervaren. Je zal blijer zijn wanneer je in de spiegel kijkt!

Benieuwd? Kom naar ons infomoment op zo 21/01 om 11u. 
Schriijf je in via onze app of met onderstaand formulier.

Interesse in PS Food & Lifestyle?

Vul dan het onderstaande formulier in!

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Meer info premium resultaatprogramma

Op zoek naar een EFFECTief afslankprogramma?