Gym Tonic:
véél meer dan fitness!

Individueel of in groep sporten in een bruisende omgeving, mét persoonlijke én professionele begeleiding? Daarvoor ga je naar Gym Tonic sport- en gezondheidscentrum in Reet/Rumst.

Onze club

Inkom

Outdoor zone

Zonneterras

Bar en Lounge

eGYM, smart flexx & cardio

Functionele ruimte en PT zone

Groepslessenzaal

Sanitair en kleedkamers

Thermen en Wellness

Krachttraining

Therapieruimtes

Groepspraktijk 4Effect

Gym Tonic gezondheidscorner

Gelijkvloers

In beweging komen én genieten van de gezonde buitenlucht? Dat kan op onze OUTdoor zone in kunstgras en onder onze trendy stretchtent. Een heel jaar rond organiseren we trainingen in groep in de gezonde buitenlucht met een prachtig zicht op de Reetse velden.

Samen met je sportvrienden- en vriendinnen genieten van een borrel & babbel na het sporten in de zon? Dat kan bij mooi weer op ons gezellig zonneterras!

Steeds een persoonlijke welkom mét de glimlach wanneer je bij Gym Tonic binnenkomt! Je scant je Gym Tonic armband en je ontvangt bij elk bezoek een sleutel voor een locker in de kleedkamers en 2 handdoeken, zowel om te sporten als om nadien te douchen of om de thermen en wellness te gebruiken.

In onze gezellige clubbar en -lounge bieden we een ruim assortiment aan koude en warme dranken aan. Dagelijks liggen er ook verschillende kranten en magazines voor je klaar. Er is wifi in de hele club.

Smart workouts for real people! Verbeter je mobiliteit, lenigheid, kracht & conditie op onze volautomatische en gebruiksvriendeijke smart flexx, eGYM en cardiotoestellen. De toestellen worden naar jouw doelstelling & mogelijkheden ingesteld. Je scant je Gym Tonic armband en je persoonlijk programma wordt geladen. Op onze state-of-the-art cardio-apparatuur vliegt de tijd voorbij dankzij de talrijke entertainmentmogelijkheden (netflix – social media – virtual active – …)

Werken aan je stabiliteit, coördinatie, flexibiliteit & lenigheid door middel van je eigen lichaam en aangevuld met allerhande losse materialen? Dat kan op onze functionele zone. Op onze aparte personal training zone word je 1-op-1 begeleid door ons team van personal trainers.

Samen sporten is zoveel leuker dan alleen! In onze groepslessenzaal wordt een ruim aanbod aan groepslessen gegeven, zowel overdag, ‘s avonds als in het weekend. De zaal is voorzien van een speciale sportvloer en aparte airco, verwarming en ventilatie.

Individuele douches, douchegel, tissues, haardrogers,… wij voorzien alle comfort zodat jij na afloop van je training weer helemaal fris & monter bent!

Op het gelijkvloers 2 therapieruimtes voor kinesitherapie, voedingsbegeleiding en mental- en performance training.

In onze thermen en wellness ruimte vind je onze bio-sauna, finse sauna, hammam en infraroodcabine. Er is ook een relaxruimte met ligzetels, een ruim aanbod aan magazines en rustgevende achtergrondmuziek.

Meten = weten! Dankzij de Gym Tonic gezondheidscheck en het bepalen van jouw BIO-age brengen we jouw totale gezondheid in kaart. We meten je bloeddruk, lichaamssamenstelling, lenigheid, kracht & conditie. Het resultaat van je metingen helpen ons om een optimaal programma voor je samen te stellen én de resultaten van je inspanningen beter op te volgen.

1e verdieping

Op onze mezzannine een uitgebreid aanbod aan functionele plate loaded Matrix en Ziva krachtapparatuur en losse halters tot 45 kg. De focus ligt op het trainen van bewegingen die je sterker, strakker & fitter maken voor het dagelijkse leven!

Wachtzaal en therapieruimtes voor onze kinesitherapeuten & osteopaat, alsook een multifunctioneel lokaal waar o.a cursussen en workshops van onze 4Effect Academy worden gegeven.

Ons team

Ann Van den Rijn

Bezielster & Zaakvoerster van Gym Tonic, 4Effect & Effect4Business

Dries Verrept

Operationeel verantwoordelijke

Personal trainer

Sandy Van Horen

 Hospitality lead

 Groesplesgeefster

Lynn Vandeperre

Quality lead

Trainer & lesgeefster

Bert Deloose

Medewerker coaching,
training & onthaal

Silke Cherlet

Medewerkster coaching,
training & onthaal

Sarah Bruwiere

Medewerkster coaching,
training & onthaal

Tibo Van Meulder

Student LO – medewerker coaching & training

Jannis van Doorn

Personal Trainer

Thelma Vanderkaa

Medewerkster onthaal & ledenservice

Nadia Lefever

Medewerkster onthaal & ledenservice, groepslesgeefster

Thor Van Dam

Student LO – medewerker onthaal

Ann Heylen

Vliegende medewerkster onthaal & ledenservice

Fatima El Guili

Schoonmaakster

Ludwig Van Bosch

Lesgever spinning

Carine Antonissen

Lesgeefster pilates

Isha Peeters

Lesgeefster Body Combat


Chrissy Deckers

Lesgeefster Body Pump,
Power UP & OUTdoor Core

Joeri Roelandt

Lesgever yoga, meditatie & mindfullness

Frank Van Campenhout

Lesgever spinning

Patrick Van Noorenberghe

Lesgever OUTdoor rumble

Flo Diels

Lesgeefster essential 

& Body Pump

Gym Tonic app

GymTonic leden app

Gym Tonic zet jou dankzij de physical & digital aanpak altijd én overal in beweging!

Het is al sinds begin 2002 onze missie mensen zoals jij in beweging te zetten, maar ze ook in beweging te houden én een stevige houvast te geven om gewenste & duurzame resultaten te behalen. Dit steeds vanuit een totaalaanpak én in een bruisende & familiale omgeving.

Bij Gym Tonic kan je zeker zijn van een innovatieve aanpak én geloof in een beweeglijke integratie van persoonlijke begeleiding en digitalisering.

Dankzij de innovatieve Gym Tonic leden app volg jij altijd én overal je vorderingen en kom je in beweging zowel INdoor, OUTdoor als ONline.

Download de Gym Tonic app & ontdek de uitgebreide mogelijkheden!

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Meer info premium resultaatprogramma

Op zoek naar een EFFECTief afslankprogramma?