Conditietraining
met fungehalte

Je beter in je vel voelen én genieten van een leuke en zeer afdoende work-out? Kies voor conditietraining bij Gym Tonic!

Wat is conditietraining?

Conditietraining bij Gym Tonic betekent dat je oefeningen doet op innovatieve toestellen om je spieren sterker en soepeler te maken én je uithoudingsvermogen te verhogen. Onze experten staan daarbij altijd voor je klaar. Met persoonlijke begeleiding helpen zij je om je doelen te bereiken. Leuke extra: onze toestellen hebben alle mogelijke entertainmentmogelijkheden.

 

Voor wie is conditietraining bedoeld?

Voor iedereen die individueel of in groep zijn conditie wil verbeteren door efficiënt en resultaatgericht te trainen, of op zoek is naar een leuke manier om fun en sportieve inspanning te combineren. 

Welke resultaten bereik je met conditietraining?
Conditietraining is niet alleen een garantie op een betere conditie, het is ook goed voor je gezondheid. Want regelmatige lichaamsbeweging verkleint je kans op aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, suikerziekte, osteoporose en lichamelijke ongemakken zoals rugklachten en overgewicht. Dankzij conditietraining ben je in geen tijd opnieuw in shape!


Wil je ook gewicht verliezen of kiezen voor de optimale voeding bij je conditietraining?

Dan raden we je de begeleiding van een voedingsconsulent van onze groepspraktijk 4Effect aan. Of kies voor een leerrijke opleiding over voeding.

 

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Meer info premium resultaatprogramma

Op zoek naar een EFFECTief afslankprogramma?