Sporten
op jouw ritme

Individueel of in groep sporten in een innovatieve omgeving en familiale sfeer? Daarvoor ga je naar sport- en gezondheidscentrum Gym Tonic!

Fitness

Een persoonlijk sportplan én de begeleiding van een coach van Gym Tonic. Dat is de snelste weg naar een fitter, gezonder en slanker lichaam. 

eGym

Wil je efficiënt en met een minimaal risico op blessures je spierkracht en conditie verbeteren? Kom naar Gym Tonic in Reet/Rumst  voor work-outs op de eGym!

Conditietraining

Je beter in je vel voelen én genieten van een leuke en zeer afdoende work-out? Kies voor conditietraining bij Gym Tonic in Reet/Rumst !

Krachttraining

Wil je op een efficiënte manier je spierkracht vergroten én je gewicht behouden? Kies dan voor de krachttraining van Gym Tonic in Reet/Rumst .

Afslanktraining

Meer energie. Een betere nachtrust. Een mooier figuur. Het zijn maar enkele resultaten van afslanktraining bij Gym Tonic in Reet/Rumst. Let’s go for it!

Fit in 6 weken
Is het hoog tijd om je sportoutfit vanonder het stof te halen en je conditie te verbeteren? Kies dan voor de begeleiding van Gym Tonic en word fit in 6 weken.
Sporten voor
60-plussers
Kom naar de groepstrainingen ‘Sporten voor 60-plussers’ bij Gym Tonic en voel je lichamelijk en mentaal goed in je vel!

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Meer info premium resultaatprogramma

Op zoek naar een EFFECTief afslankprogramma?