NIEUW! De Gym Tonic box. 

Altijd én overal in beweging. 

Steeds met een stevige houvast én met EFFECT!

Met onze Gym Tonic box tonen we aan dat elke stap telt! Om de kracht van beweging op je fysieke, mentale én sociale welzijn te ervaren heb je niet altijd veel ruimte, tijd of materialen nodig. Bovendien hoef je geen atleet te zijn noch te worden!

 

Wat je wel nodig hebt … is een stevige houvast én de juiste richtlijnen. De Gym Tonic box!

Met de Gym Tonic box ga je aan de slag met kwalitatieve materialen (die je makkelijk overal kan meenemen!) én een duidelijk trainingsplan. Eenvoudige, maar effectieve oefeningen geschikt voor elk trainingsniveau. 

 

Om de 6 weken ontvang je een nieuwe workout. Zo gaan de oefeningen niet vervelen én wordt je lichaam uitgedaagd om zich telkens weer aan te passen. Jij wordt fitter, sterker, energieker en… blijer! Klinkt goed?

En er is meer… In de Gym Tonic box vind je een volledige manual met tips & tricks om nog meer EFFECT uit je Gym Tonic box te halen. 

 

Ik deel met jou kennis rond gedragsverandering, voeding en levensstijl, de voordelen van krachttraining, de toegevoegde waarde van het gebruik van een hartslagmeter, het belang van voldoende water drinken,… en nog zoveel meer.

Alle inhoud in de manual heb ik ‘hybride’ voor je samengesteld. Bepaalde delen kan je lezen, maar je kan ook door het scannen van de QR-codes doorheen deze manual luisteren of kijken naar interessante & leerrijke geluidsfragmenten en video’s.

 

Om jou te helpen om een echte moving shift in beweging te zetten, vind je in de manual ook een aantal doe-opdrachten. Praktische oefeningen om je kennis te verruimen & nieuw gedrag eindelijk duurzaam te verankeren. 

Ann, 

Bezielster & Zaakvoerster van Gym Tonic & 4Effect

Speciaal aanbod

Koop één van de eerste 25 boxen aan 

€97,50 i.p.v. €125!

Helemaal enthousiast geworden? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden om de Gym Tonic box aan te kopen. Just do it!

LANCERINGSBOX

BOX + 1 X 6 WEKEN
125,00
  •  

ON THE GO

1 X 6 WEKEN
45,00
  • * na aankoop van de Gym Tonic box

GT BOX + 2 RELEASES

3 X 6 WEKEN
205,00
  •  

GT BOX + 6 RELEASES

7 X 6 WEKEN
355,00
  •  

Interesse? Vul onderstaande formulier in. 

Wij nemen dan contact met je op.

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Meer info premium resultaatprogramma

Op zoek naar een EFFECTief afslankprogramma?