Gym Tonic innoveert, breidt uit én vernieuwt!

Gym Tonic & 4Effect houden jou letterlijk en figuurlijk in beweging, maar blijven zelf ook continu in beweging naar nog beter & innovatiever.

Vanaf 2023 breiden we onze totaalaanpak verder uit, en zal ons aanbod & onze aanpak nog opmerkelijker worden. Ons doel? Een EFFECTieve boost geven aan je gezondheid. Zodat je een duurzame shift van ‘moeten’ naar ‘willen’ maakt. Zodat een gezonde & beweeglijke levensstijl jouw nieuwe levensstijl wordt!

 

 

Bij Gym Tonic houden we van een persoonlijke aanpak, maar zetten we in 2023 ook verder in op digitalisering. Omdat we ook geloven dat een hybriede aanpak écht loont. Omdat we jou zowel binnen als buiten Gym Tonic in beweging willen houden.

Meten = weten! De Gym Tonic gezondheidscheck vormt vanaf 2023 de basis van jouw begeleidingstraject bij Gym Tonic.

We bepalen jouw BIO-age op basis van 4 pijlers:

  1. de leeftijd van je hart & longen (je cardio leeftijd)
  2. je metabole leeftijd (op basis van je lichaamssamenstelling gemeten met de medisch gekeurde Inbody Body Analyser)
  3. je kracht leeftijd (gemeten op de eGYM) apparatuur
  4. de leeftijd gekoppeld aan je flexibliteit (gemeten aan de fitness hub).

Op basis van je resultaat stellen we een effectief trainingsplan op maat op & volgen we je tijdens de volledige duur van je programma om de 8 à 10 weken op. Zo ben je zeker dat je steeds efficiënt én effectief aan de slag gaat!

 

Op het gelijkvloers wordt onze een huidige eGYM cirkel vernieuwd & uitgebreid met het core reset programma en de smart flexx toestellen. Een 2e circuit van volautomatische toestellen om te werken aan een sterke rug én buik én aan een lenig en soepel lichaam. 

 

Onze cardio-zone wordt uitgebreid met 2 innovatieve Matrix virtual cycling bikes

 

Onze 1e verdieping krijgt een volledig nieuwe invulling! Krachttraining blijft centraal staan. Omdat krachttraining op élke leeftijd, zowel voor dames al heren een must is om gezond én fit te blijven. Met onze nieuwe inrichting & trendy look willen we krachttraining nog toegankelijker maken voor jong en minder jong, ervaren sporter of starter, recreatieveling en atleet. We hebben gekozen voor een combinatie van Matrix & ZIVA apparatuur.


Gym Tonic zal gesloten zijn van vr 23/12/22 tem ma 02/01/2023. Op dinsdag 03/01/2023 heten we jou opnieuw van harte welkom. 

Ben jij klaar voor Gym Tonic 3.0?

Meer weten over Gym Tonic 3.0?

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Meer info premium resultaatprogramma

Op zoek naar een EFFECTief afslankprogramma?