Q&A Corona

Corona draaiboek

Bewegen is en blijft éen van de beste, zoniet meest EFFECTieve manieren om ziekte te voorkomen én te bestrijden, post Corona gelden een aantal nieuwe spelregels. 


Als professioneel Sport- en Gezondheidscentrum, waarbij het welzijn van leden, patiënten en medewerkers centraal, willen wij jullie in deze post Corona periode uiteraard veilig laten sporten. We moeten samen wennen aan een ‘nieuw normaal’. Maar we weten zeker dat we dit SAMEN kunnen!


We hebben een Corona Toolbox opgesteld, waarin de spelregels van het nieuwe normaal staan toegelicht. Neem dit draaiboek hier aandachtig door aub, en dit graag voor 1e bezoek aan Gym Tonic post Corona.


Individueel trainen zonder reservatie en lessen volgen mits reservatie

Om individueel te komen sporten vanaf woe 9/6 dien je niet op voorhand te reserveren. Wij bewaken de maximaal toegelaten capaciteit & weten dat er voldoende ruimte en beschikbhaarheid is. Voor groepslessen dient wel gereserveerd te worden. Reserveren kan via de app van Gym Tonic. Download onze app hier voor Android en hier voor Iphone. 


Questions & Answers?

We hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden met betrekking tot sporten bij Gym Tonic post corona hier voor je opgelijst. Wellicht vind je je vraag én antwoord op deze pagina. Heb je toch nog een vraag, bezorgdheid of suggestie? Neem dan hier contact met ons op. We helpen je graag verder!

We kijken ernaar uit je opnieuw welkom te heten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mind-Ful of Mind full?

Gegroet probleemoplossend wezen…  Zo mag ik je zeker wel begroeten, zo mogen we iedereen trouwens begroeten. We zijn allen steeds bewust of onbewust bezig “een probleem” aan het oplossen. We kunnen het gewoon

Lees meer »

Rugcursus

De meeste effectieve aanpak van rugklachten = AKTIEVE aanpak. Vanaf ma 22/11 gaan we opnieuw van start met een cursus rugscholing. Pak je rug- en nekklachten op een duurzame en vooral aktieve manier

Lees meer »
e-book

e-Book slimme snacks

Reset je metabolisme! Heb jij last van hoofdfijn, gemoedsschommelingen, overgewicht, futloosheid, hoge bloeddruk, laag energiepeil,… Ben jij op zoek naar: – meer energie– lekker in je vel zitten– minder kilo’s– lekkere & gezonde

Lees meer »

Contacteer ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Gym Tonic belevingsdagen zondag 16/1 t.e.m. zaterdag 22/01

Wil jij in 2022 met EFFECT aan je gezondheid werken?

Ontdek onze unieke totaalaanpak & het innoverende aanbod tijdens onze Gym Tonic belevingsdagen!